Gå till innehåll

Elljusspår

Få upp flåset, eller bara njut av en härlig promenad i vackra omgivningar. Vårt spår i Viaskogen tar dig genom natur, medan spåret i Kumla stadspark går runt konstgjorda sjöar i parkmiljö.

Viaskogens elljusspår

I Viaskogen, som är ett naturreservat, finns en 2,5 km lång slinga som är flack, förutom en liten kulle vid en gammal skyttevall. Här finns även eldstad, vindskydd, rullstolsanpassat stockbord och ett utegym med ett antal maskiner där du använder din egen vikt som motstånd och några maskiner med rörliga delar och vikter.

Belysningen i spåret tänds tidig morgon och lyser tills det blir ljust ute. Därefter går belysningen igång igen vid skymning och lyser fram till kl. 22.00.

Klicka här för att läsa mer om Viaskogens naturreservat.

Kumla stadsparks elljusspår

I Kumla stadspark finns en 2,5 km lång slinga som tar dig runt i den vackra parken. Motionsspåret har både flis och stenmjöl som underlag, slingan som går i skogen består av flis. Hela slingan är belyst och uppmärkt med skyltar och går förbi två olika utegym. Intill campingen finns ett utegym med åtta maskiner för en allsidig träning och det andra utegymmet intill sjön är av konceptet "City Art Gym", med tre stilrena redskap för en mängd olika övningar.

Klicka här för att läsa mer om Kumla stadspark.

KONTAKT

Kumla kommun
Telefon: 019-58 80 00
E-post: servicecenter@kumla.se
Besöksadress: Viaskogen, Vilundavägen, Kumla. Kumla stadspark, Kyrkogatan 45, Kumla

Sidinformation

Senast uppdaterad:
25 september 2023
Sidan publicerad av:
Piia Edh