Gå till innehåll

Digitala tipspromenader

Runt om i Kumla stadspark finns två digitala tipspromenader som du enkelt går med hjälp av din mobil. Ladda ner appen, ta dig till startplatsen och du är igång!

Två glada barn håller i varsitt bowlingklot

Den ena tipspromenaden tar dig runt i Kumla stadspark och startar vid parkeringen vid Sjöparkens växthus. I den får du svara på frågor om Kumla - hur mycket kan du egentligen om vår vackra stad? Den finns i två varianter; en för barn och en för vuxna.

En annan tipspromenad med kluriga frågor för hela familjen startar vid Tivolilekplatsen i Kumla stadspark. Tipspromenaden är cirka 2 km lång och slutar vid Kumla torg. En perfekt plats för familjen att ta en fika på eller köpa en smarrig glass.

Så här gör du

1. Bege dig till startpunkten för tipspromenaden (parkeringen vid Sjöparkens växthus eller Tivolilekplatsen, båda i Kumla stadspark).

2. Gå in på den mobilanpassade hemsidan play.gpsquiz.com Länk till annan webbplats. med din telefon. Då kommer tipspromenaden som du står vid att dyka upp.

3. Välj den tipspromenad som du vill gå.

4. Frågorna blir tillgängliga när du är tillräckligt nära dess gps-position. Du kan behöva zooma ut kartan för att se nästa gps-position som visar var nästa fråga är.

5. Följ instruktionerna och skicka in dina svar när du är klar.

Lycka till!

KONTAKT

Kumla kommun
Telefon: 019-58 80 00
E-post: servicecenter@kumla.se
Besöksadress: Kyrkogatan 45, Kumla
Mer att göra i Kumla stadspark: www.visitkumla.se/kumlastadspark

Sidinformation

Senast uppdaterad:
4 oktober 2023
Sidan publicerad av:
Piia Edh