Väx upp! INSTÄLLT

Vax_upp_press_foto_Olof_Samuelson.jpg
29 mars

Väx upp! INSTÄLLT

Välkommen till en interaktiv föreställning som tillsammans med barnen utforskar naturens kretslopp och hur människor, natur och samhälle påverkar varandra.

Med hjälp av lek, musik och inslag av cirkus och trolleri behandlas de stora frågorna. En fundersam och finurlig musiksaga om att växa upp – både som planterad blomma och vild människa.
Tim & Tej har hittat ett frö! Men vad är det som finns innanför det där hårda randiga skalet? Och hur kommer det sig att fröet har hamnat här, och var kommer det egentligen ifrån? Tim & Tej stoppar ner fröet i en kruka full av jord och ger det både vatten, sol, luft och kärlek. Men varför händer det ingenting? De väntar och väntar, men fröet vill aldrig börja gro.
Tillsammans med publiken utforskar Tim & Tej vad som växer upp ur krukan. Tej önskar sig något som luktar gott och Tim som alltid är hungrig vill ha något att äta. Men vad ska de göra för att det ska komma upp något ur krukan? Vad behöver fröet för att växa, och vad behöver vi människor för att växa? Vad är det att vara mogen och hur kan vi hjälpa varandra att blomma ut?

En föreställning av och med: Kråkspark, Klara Sjöblom och Hugo Gerdmar 

Datum och tid
Söndag 29 mars kl. 14.00 OBS! INSTÄLLT

Plats
Kumla bibliotek

Entré
Barn 40 kr, en medföljande vuxen gratis. Biljetter på Kumla bibliotek fr.o.m. 14/3.

Samarr
Kumla Riksteaterförening

Foto
Olof Samuelsson

Visa stor karta