Semesterhalvmaran och Sommarmilen utan gränser

2286C253-059A-470E-8756-E14E98187842.jpeg
18 juli – 2 augusti

Semesterhalvmaran och Sommarmilen utan gränser

Semesterhalvmaran & Sommarmilen Utan Gränser är två virtuella lopp där du som deltagare själv väljer när och var du vill springa dina 21 respektive 10 km.

När kan jag springa loppen?

Semesterhalvmaran Utan Gränser är öppet för deltagande under en tvåveckorsperiod från den 18 juli till den 2 augusti. När som helst under denna period kan du välja att delta i loppet. Registrering av loppen sker via tidtagningsappen RaceONE.

Ett lopp till förmån för klimatet

Semesterhalvmaran Utan Gränser är i grunden ett klimatsmart lopp eftersom du själv väljer vart någonstans du vill springa det. Dessutom kommer varje löpare som deltar i loppet att bidra till att stoppa klimatförändringarna genom vårt samarbete med GoClimate (se nedan).

När kan jag springa loppet?

Semesterhalvmaran Utan Gränser är öppet för deltagande under en tvåveckorsperiod från den 18 juli till den 2 augusti. När som helst under denna period kan du välja att delta i loppet.

Är loppet något för mig?

Semesterhalvmaran Utan Gränser är på många sätt precis som det låter, ett lopp utan gränser. Vi i LK Gränslöst vill med det här loppet inspirera just dig att få en sommarskön löpupplevelse, oavsett din tidigare erfarenhet av löpning. Kanske saknar du tävlingssammanhanget nu när nästan alla fysiska lopp är inställda på grund av Coronapandemin? Eller kanske du inte alls gillar att delta i fysiska lopp men ändå gärna skulle vilja springa ett lopp? Eller kanske du helt enkelt bara vill vara med och stötta kampen mot klimatförändringarna? Vi i LK Gränslöst hoppas att just du vill hjälpa oss att dela löparglädje och sprida klimatmedvetenhet i Sommarsverige!

Anmälan
Anmälan till loppen 

Arrangör
Loppen arrangeras i samarbete med Go Climate och Ledaco.

GoClimate är ett svenskt företag baserat i Stockholm som investerar i olika klimatprojekt som bidrar till att minska utsläpp av koldioxid i atmosfären. Företaget har som enda syfte att stoppa klimatförändringarna och deras ekonomi är fullt transparent. 

GoClimate brinner också för att utbilda andra om klimatkrisen och hur vi människor kan bidra till att stoppa den. En av grundarna till företaget har gjort den här filmen som vi tycker förklarar klimatkrisen och dess komplexitet på ett exemplariskt sätt. 

Kostnad
Biljettpris 175 kr

Här köper du biljett

Kontaktperson
Jonatan Palm
Telefon: 073-681 78 47
E-post: ordforande@lkgranslost.se

Mer om semesterhalvmaran 

Mer om sommarmilen-