Påsklov på Djupadalsbadet

Djupadalsbadet_Äventyrsbadet.jpg
13 – 22 april

Påsklov på Djupadalsbadet

Tävlingar, vattenparty, hinderbana, märkestagning och skattjakt. Välkommen till oss på Djupadalsbadet!

Äntligen påsklov
Nu är det snart dags för påsklov och då händer det massa roliga saker hos oss på Djupadalsbadet. Eller vad sägs om tävlingar, vattenparty, hinderbana, simmärkestagning och skattjakt med mera. Lovverksamheten startar hos oss på lördagen den 13:e april och pågår fram till och med måndagen den 22:a april. Vi lägger i vår mycket uppskattade hinderbana den 15:e april och den ligger därefter kvar till den 22:a april.

Varje dag
Varje dag på lovet kan du ta simmärken, bara prata med badvärdarna för att få hjälp med detta. Under lovet så är silverfisken och baddaren grön gratis, så klarar du någon av dessa får du den i kassan efter att du badat färdigt.

I vinterträdgården finns möjlighet att måla påsktavlor och om du vill får du gärna visa upp din bild i kassan för alla som vill kolla när du är färdig, självklart kan du också ta med dig din tavla hem om du hellre vill det!

Vi firar varje dag med ett roligt, härligt och plaskigt vattenparty i Undervisningsbassängen för barnen (vuxna får vänta på kanten). Biljetter till detta hämtas i kassan, max 30 platser, och vattenpartyt går av stapeln klockan 13.00 varje dag, det är direkt efter att vi bottensugit bassängen för bästa möjliga vattenkvalitet.

Vår spännande skattjakt pågår även den varje dag och där finns det möjlighet för 20 personer att vinna pris. Vem vet vad påskharen kan ha gömt i simhallen?!

Såväl plask- som hinderbanetävlingar, pågår också dagligen. Se till att lyssna när vi ropar ut i högtalarsystemet precis vad det är som gäller när just du är hos oss. Klockan 11.00 och 15.00 börjar tävlingarna och det är badvärdarna som tar upp anmälningar, alla är såklart välkomna att vara med och kämpa om de åtråvärda priserna!

Välkommen!

Visa stor karta